Politica de livrare/returnare

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Bucureşti şi ajung la destinatie în interval de 1-3 zile lucratoare de la înregistrarea comenzii.

tubulaturaspiro.ro isi transporta produsele catre client prin firma de curierat rapid Fan Curier si Nemo Curier.

La solicitarea Clientului, Kadixclima.ro poate livra produsele comandate printr-o alta firma de curierat, agreata de Client.

Livrarea produselor se face in 24-72 de ore in zonele de acoperire ale curierului.

Un agent al Curierului va contacta clientul inainte de a-i livra coletul.

In cazul in care produsul este disponibil cu precomanda, acesta ajunge in depozitul nostru in termen de 3-4 saptamani iar apoi este trimis catre client.

In cazul in care livrarea produselor trebuie facuta in afara zonei de acoperire, curierul va percepe o taxa suplimentara, comunicata telefonic de unul dintre operatorii tubulaturaspiro.ro in momentul confirmarii comenzii.

Datorită faptului ca livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

 Politică de returnare

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionate mai jos si in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. Kadix Clima S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Pentru a returna produsele, va rugam sa trimiteti mail la adresa: office@tubulaturaspiro.ro